• No Products in the Cart

bestelinformatie

Verzendkosten
Bij een bestelling boven de € 45,- zijn de verzendkosten gratis binnen NL, voor België & Duitsland gelden andere tarieven.

Nederland € 3,45

België & Duitsland € 5,95

Wij berekenen standaard verzendkosten per bestelling. Het kan zijn dat je soms wat meer betaalt dan de daadwerkelijke verzendkosten. Vaak betaalt Lichtpuntjes juist meer aan verzendkosten vandaar dat we gekozen hebben voor één bedrag waar we in middelen.

Levertijd
In Nederland heb je je bestelling dan binnen 2 à 3 werkdagen in huis (met uitzondering van weekend- en feestdagen.). Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@licht-puntjes.nl.

Levering buitenland?
Ja, wij leveren in het buitenland. Je kunt op dit moment kiezen voor Duitsland en België. Mocht je het naar een ander land willen versturen, mail ons dan even dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verzending
Wij doen ons best om onze artikelen zo te verpakken dat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Mocht je bestelling toch beschadigd bezorgd worden dan kan je uiteraard kosteloos de artikelen retourneren. Wanneer wij de producten ontvangen hebben, zullen wij een nieuw exemplaar binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten worden teruggestort op je opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
Lichtpuntjes – webshop
Amsterdamsestraatweg 213BIS
3551 CB Utrecht

Betalen
Je kunt je bestelling beveiligd betalen via iDEAL & Bancontact