• No Products in the Cart

Het begin

Lichtpuntjes is live! De plek waar je moet zijn voor mooie troostkaarten en andere kleine gebaren. Voor als je graag iets wil betekenen voor iemand maar niet zo goed weet hoe. In de webshop vind je mooie producten die kunnen zorgen voor een lichtpuntje in donkere tijden.

In bijna elke winkel vind je mooie producten voor bruiloften, geboorte of verjaardagen maar op het gebied van rouw is het soms best lastig om iets (moois) te vinden. Met Lichtpuntjes hoop ik daar verandering in aan te brengen. Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste kaartjes en andere artikelen die troost kunnen bieden. Naast artikelen van andere creatieve ondernemers zal Lichtpuntjes met eigen producten komen.

Ook ligt mijn eigen boek vanaf 23 september in de winkels. Nu al wel te bestellen in de webshop! heb je vragen of opmerkingen? Stuur mij een berichtje via het contact formulier of mail naar info@licht-puntjes.nl.

Liefs, Lisa

4 Comments

 1. Beantwoorden

  Irna Schouten-Verspeek

  23 november 2018

  Wat een ontzettend mooi, lief idee xxx

  • Beantwoorden

   admin

   24 november 2018

   Bedankt, Irna! Liefs, Lisa

 2. Beantwoorden

  Marjo

  1 december 2018

  Lisa,
  Van mij is er een donatie naar middelbare scholen gegaan om jongeren te begeleiden met rouwverwerking. Ik was 17 jaar toen, nu 59.
  Goed gedaan !

 3. Beantwoorden

  Lydia

  9 januari 2019

  Lisa wat ben je een dappere meid. Ik vind jouw licht-puntjes een heel mooi inspirerend gebaar. Sterkte!

LEAVE A COMMENT