Een troostpakket voor Moederdag: een klein gebaar met grote betekenis

Moederdag, op 14 mei, kan voor sommigen een dag zijn die gemengde gevoelens oproept. Dit geldt bijvoorbeeld voor moeders die een kind hebben verloren, voor vrouwen die graag moeder willen worden maar bij wie dit (nog) niet is gelukt, en voor mensen die hun moeder moeten missen. Voor hen kan deze dag confronterend zijn.

Om juist deze mensen een hart onder de riem te steken, hebben we bij Lichtpuntjes speciale troostpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn met zorg uitgekozen en kunnen direct naar de ontvanger worden verstuurd. Elk pakket krijgt een datumsticker, zodat duidelijk is dat het bedoeld is om op Moederdag geopend te worden.

Plaats nu een pre-order! Alle pakketten worden op 10 mei verzonden, voorzien van een datumsticker.

Bekijk troost collectie

Zelf een pakket samenstellen?

Als je het liever persoonlijker maakt, kun je zelf een pakket met troostcadeaus samenstellen. Voeg de door jou gekozen items toe aan je winkelmandje, laat ons weten welke tekst je op de kaart wilt en voor wie en wanneer het pakket bezorgd moet worden. Wij zorgen voor de rest.

Jij kiest, wij regelen het

Bij Lichtpuntjes zijn we gespecialiseerd in het samenstellen en versturen van troostcadeaus. Jij kiest het cadeau en laat een persoonlijke boodschap achter, wij zorgen ervoor dat het met zorg en aandacht wordt ingepakt en verzonden. Zo krijgt de ontvanger een glimlach op het gezicht.