Een troostcadeau door de brievenbus: een klein gebaar met grote impact

Voor als je even niet goed weet wat te zeggen, maar toch wilt laten weten dat je aan iemand denkt.

Wil je iemand die het moeilijk heeft een persoonlijk en uniek cadeau geven? Bij Lichtpuntjes vind je een uitgebreid assortiment aan troostcadeaus en zorgvuldig samengestelde troostpakketten.

Of je nu kiest voor een van onze troostpakketten of zelf iets samenstelt – met Lichtpuntjes laat je zien dat je aan iemand denkt. Voor bijzondere dagen, na verlies, bij ziekte of zomaar op een onverwacht moment. Stuur het direct naar diegene die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Kies een standaard troostpakket of shop zelf verschillende rouwcadeaus bij elkaar en maak het af met een mooie troostkaart.

Ontdek onze collectie

Van troostpakketten die een lichtpuntje bieden bij gemis tot symbolische cadeaus die troost bieden. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om een hart onder de riem te steken.

Jouw persoonlijke boodschap handgeschreven, altijd mooi ingepakt

We versturen het pakketje direct naar jouw dierbare. Tijdens het afrekenen kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Deze komt handgeschreven op een kaartje, waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt.

Is er een speciale datum waarop het pakketje geopend moet worden? Laat het ons weten tijdens het afrekenen op welke dag het pakketje geopend mag worden – dan zorgen wij voor een gratis datumsticker op het pakket.

Het verhaal van Lisa - eigenaresse Lichtpuntjes

Het was de zomer van 2014: Ik zat in de bloei van mijn leven, was net afgestudeerd en de wereld lag aan mijn voeten. Terwijl het voelde alsof voor iedereen om mij heen het leven verder ging was ik bezig met rouwen. Niet solliciteren naar een droombaan of een wereldreis maken maar eindeloos formulieren invullen, een uitvaart regelen en ontelbaar veel zorgen. Het was een periode van overleven met heel veel vallen en langzaam opstaan. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

Lees hier het hele verhaal van Lisa