Geef een rouwcadeau van Lichtpuntjes en bied troost in donkere tijden

Rouwcadeau: een passend alternatief voor bloemen

Een mooie maar neutrale bos bloemen of een ietwat grauwe troostkaart. Dit zijn de meest gegeven rouwcadeaus in Nederland. Wil je een persoonlijk en uniek cadeau geven aan iemand die door een moeilijke periode gaat? Lichtpuntjes heeft een eigen lijn producten en samengestelde pakketten.

Kies een troostpakket of stel zelf samen – met Lichtpuntjes laat je weten dat je aan iemand denkt. Voor op bijzondere dagen, na verlies, bij ziekte of gewoon op een onverwacht moment, om rechtstreeks te sturen naar iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Kies een van onze standaard troostpakketten of shop zelf verschillende rouwcadeaus bij elkaar en maak het pakket af met een mooie troostkaart.

geurkaars brandt
 

Een rouwcadeau versturen mét een handgeschreven boodschap

Wij versturen het pakketje direct naar je dierbare. Tijdens het afrekenen kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Deze komt handgeschreven op een kaartje, zodat het pakketje nóg persoonlijker wordt.

Is er een speciale datum waarop het pakketje geopend moet worden? Omdat wij afhankelijk zijn van bezorgdiensten kunnen wij geen exacte bezorgdag garanderen. Laat het ons weten tijdens het afrekenen op welke dag het pakketje geopend mag worden – dan plakken wij een datumsticker op het pakket.

ketting lichtpuntjes samen voor altijd

Over Lichtpuntjes

Het was 2013: ik was net afgestudeerd. Mijn vrienden hielden zich bezig met solliciteren of het plannen van een wereldreis. Mijn zomer zag er heel anders uit. Ik plande de uitvaart van mijn ouders. Mijn dagen bestonden uit rouwen en overleven. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

In die periode kreeg ik cadeaus toegestuurd. Super lief, want het geven van een klein gebaar kan in zo’n donkere periode heel veel betekenen. Het laat zien dat iemand aan je denkt. Wat mij opviel is dat er voor iedere gelegenheid in het leven veel mooie cadeaus te vinden zijn. Van een geboorte, bruiloft tot verjaardag. Maar voor de minder leuke en makkelijke gebeurtenissen in het leven waren er weinig geschikte, unieke producten te vinden. De cadeaus die ik toegestuurd kreeg waren veelal grauw. Grijs, zwart en wit. Het mag wel wat lichter en eigentijdser.

In deze donkere periode is Lichtpuntjes ontstaan. Ik wil verandering brengen en laten zien dat er wel degelijk mooie alternatieven zijn voor troostcadeaus en troostkaarten. Want het geven van een klein maar passend gebaar kan een perfecte manier zijn om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. Ook als je even niet weet wat je moet zeggen.