Symbolische geschenken voor een medewerker in rouw

Het verliezen van een dierbare is erg moeilijk. Hierdoor weten we vaak niet hoe we moeten reageren wanneer iemand die we kennen in rouw is. Wanneer iemand op werk door een zware periode gaat omdat diegene een familielid of vriend heeft verloren is het belangrijk om als team je steun te betuigen. Heb je veel zakelijke klanten? Ook dan is het attent om een passend troostcadeau te sturen. Om te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Een passende manier om een collega of klant te laten weten dat jouw bedrijf aan hem of haar denkt is het versturen van een troostcadeau. Geen standaard bos bloemen of een kaart, maar een symbolisch geschenk dat past bij de collega, medewerker, klant of baas in kwestie. Wij hebben een gecureerd assortiment met losse cadeaus en samengestelde troostpakketten om steun te betuigen aan iemand die door een moeilijke periode gaat.

Passende geschenken voor medewerkers en klanten van jouw bedrijf

De kans is groot dat de persoon in kwestie meerdere bossen bloemen en een flinke lading kaarten ontvangt. Het versturen van een bijzonder rouwcadeau kan even een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Hieronder vind je een selectie van onze rouwgeschenken.

Troostcadeaus en pakketten

Zelf een pakket samenstellen?

Wil je liever zelf een pakket met troostcadeaus samenstellen? Dat kan heel eenvoudig. Shop de losse cadeaus en een kaart door ze in je winkelmandje te plaatsen, en laat bij de check out weten wat de tekst op de kaart moet zijn en op welk moment het bij wie bezorgd moet worden.

Jij kiest een cadeau, wij regelen de rest

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en versturen van troostcadeaus. Jij kiest een cadeau en laat een persoonlijke boodschap achter, wij doen de rest! Alles pakketten worden met veel zorg en aandacht ingepakt en verzonden, zodat de ontvanger een lach op zijn of haar gezicht krijgt.

Op zoek naar een vaste leverancier voor alle zakelijke troostcadeaus? Stuur een e-mail naar info@licht-puntjes.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.