Originele troostcadeaus en pakketten voor de moeilijke momenten

Voor als je even niet zo goed weet wat te zeggen. Om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Kies uit verschillende bijzondere troostcadeaus en stel je eigen pakketje troost samen of kies een door ons samengesteld troostpakket. De meeste pakketten passen door de brievenbus. Zo hoeft hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter. Wij zorgen dat het pakket met liefde is ingepakt en versturen het rechtstreeks naar de ontvanger.

Jouw persoonlijk boodschap handgeschreven op een kaartje en altijd mooi ingepakt.

Wij versturen het pakketje direct naar je dierbare. Tijdens het afrekenen kun je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ontvanger. Deze komt handgeschreven op een kaartje, zodat het pakketje nóg persoonlijker wordt.

Is er een speciale datum waarop het pakketje geopend moet worden?  Laat het ons weten tijdens het afrekenen op welke dag het pakketje geopend mag worden – dan plakken wij een gratis datumsticker op het pakket.

Het verhaal van Lisa – eigenaresse Lichtpuntjes

Het was de zomer van 2014: Ik zat in de bloei van mijn leven, ik was net afgestudeerd en de wereld lag aan mijn voeten. Terwijl het voelde alsof voor iedereen om mij heen het leven verder ging was ik bezig met rouwen. Niet solliciteren naar een droombaan of een wereldreis maken maar eindeloos formulieren invullen, een uitvaart regelen en ontelbaar veel zorgen. Het was een periode van overleven met heel veel vallen en langzaam opstaan. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

In die periode kreeg ik cadeaus toegestuurd. Veel bloemen (ik kwam vazen tekort!) en een hoop dezelfde rouwkaarten. Super lief, want het geven van een klein gebaar kan in zo’n donkere periode heel veel betekenen. Het laat zien dat iemand aan je denkt. Wat mij opviel is dat er voor iedere gelegenheid in het leven veel mooie cadeaus te vinden zijn. Van een geboorte, bruiloft tot verjaardag. Maar voor de minder leuke gebeurtenissen in het leven waren er weinig geschikte, unieke producten te vinden. De cadeaus die ik toegestuurd kreeg waren veelal grauw. Grijs, zwart en wit. Het mag wel wat lichter en eigentijdser.

In deze donkere periode is Lichtpuntjes ontstaan. Ik wil verandering brengen en laten zien dat er wel degelijk mooie alternatieven zijn voor troostcadeaus en troostkaarten. In plaats van een bos bloemen, een duurzaam cadeau wat iemand voor altijd kan bewaren. Want het geven van een klein maar passend gebaar kan een perfecte manier zijn om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. Ook als je even niet weet wat je moet zeggen.

Lees het hele verhaal van Lisa