• No Products in the Cart

Klein gebaar, grote impact

Als je een dierbare bent verloren kun je je best wel eens eenzaam voelen. Ook ik werd enkele maanden na het overlijden van mijn ouders overvallen door een gevoel van eenzaamheid. En nog steeds af en toe. Het komt vaak voor rond belangrijke datums zoals de sterfdag, mijn eigen verjaardag, Kerst… Op dat soort dagen geeft een lief kaartje of berichtje van iemand mij zoveel steun. Het gevoel dat je niet wordt vergeten. Dit bracht mij op het idee om deze ‘ik vergeet je niet’ troostdoosjes te laten maken.

Het troostdoosje (dat door de brievenbus past) is een lief gebaar om te sturen naar iemand die wel een lichtpuntje in zijn of haar leven kan gebruiken. Om te laten weten dat je iemand niet vergeet. Op belangrijke dagen of op een onverwacht moment. In het doosje zitten plantbare hartjes die uitgroeien tot kleurrijke veldbloemen. Voor een blijvende herinnering.

Voor meer informatie over dit artikel klik hier.