Troostpakket – Bakkie Troost

34.95

Een bakkie troost voor een dierbare die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Een uniek Lichtpuntjes troostpakket voor wat extra troost en warmte in moeilijke tijden.

Wat zit erin?

♡ ‘Bakkie troost’ mok – Een unieke troost mok met veel liefde en handgemaakt door The Clay Shaper in Haarlem. De mokjes worden per stuk handgemaakt en daardoor is geen mokje helemaal hetzelfde. Op de bodem van de mok zit een klein hartje. Om zo na elk ‘bakkie’ eraan herinnerd te worden dat er altijd liefde is*.

Lichtpuntje troost thee – Thee om te verwarmen. Een biologische thee speciaal samengesteld voor donkere dagen. Om iemand uit je omgeving te troosten of steun te bieden in donkere tijden. De thee bestaat uit verwarmende kruiden zoals kaneel, kruidnagel en kardemom, geïnspireerd door de Ayurveda

Elk troostpakket wordt met veel liefde en aandacht ingepakt.

* De mok kan in de vaatwasser, maar we adviseren om ze met zorg af te wassen, omdat dit beter is voor de levensduur.

Maak dit troostpakket extra persoonlijk door er een troostkaart uit de webshop bij te voegen. Wij schrijven jouw persoonlijke boodschap met de hand op het kaartje. Voeg je geen kaartje toe dan gebruiken wij een blanco kaartje.

 

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt