Geschenken voor medewerkers in rouw: hoe bied je steun?

Het verlies van een dierbare is een zware beproeving. Vaak weten we niet goed hoe we moeten reageren als iemand in onze omgeving rouwt. Dit geldt ook op de werkvloer, waar het belangrijk is om als team je steun te betuigen. Heb je veel zakelijke klanten? Ook dan is het een mooi gebaar om een passend troostcadeau te sturen om te laten weten dat je aan hen denkt.

Een mooie manier om je medeleven te tonen aan een collega of klant is door het versturen van een troostcadeau. Geen standaard bos bloemen of een kaart, maar een symbolisch geschenk dat echt past bij de persoon. We hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment van losse cadeaus en samengestelde troostpakketten om iemand een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden.

Passende geschenken voor medewerkers en klanten van jouw bedrijf

Vaak ontvangt iemand in rouw meerdere bossen bloemen en veel kaarten. Een bijzonder rouwcadeau kan net dat beetje extra troost bieden. Hieronder vind je een selectie van onze rouwgeschenken.

Troostcadeaus en pakketten

Zelf een pakket samenstellen?

Wil je liever zelf een pakket met troostcadeaus samenstellen? Dat kan heel eenvoudig. Shop de losse cadeaus en een kaart door ze in je winkelmandje te plaatsen, en laat bij de checkout weten wat de tekst op de kaart moet zijn en op welk moment het bij wie bezorgd moet worden.

Jij kiest een cadeau, wij regelen de rest

Jij kiest een cadeau, wij regelen de rest. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en versturen van troostcadeaus. Jij kiest een cadeau en laat een persoonlijke boodschap achter, wij doen de rest! Alle pakketten worden met veel zorg en aandacht ingepakt en verzonden, zodat de ontvanger een glimlach op zijn of haar gezicht krijgt.

Op zoek naar een vaste leverancier voor alle zakelijke troostcadeaus? Stuur een e-mail naar info@licht-puntjes.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Het verhaal van Lisa - eigenaresse Lichtpuntjes

Het was de zomer van 2014: Ik zat in de bloei van mijn leven, was net afgestudeerd en de wereld lag aan mijn voeten. Terwijl het voelde alsof voor iedereen om mij heen het leven verder ging was ik bezig met rouwen. Niet solliciteren naar een droombaan of een wereldreis maken maar eindeloos formulieren invullen, een uitvaart regelen en ontelbaar veel zorgen. Het was een periode van overleven met heel veel vallen en langzaam opstaan. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

Lees hier het hele verhaal van Lisa