Kies een troostpakket of stel zelf samen – met Lichtpuntjes laat je weten dat je aan iemand denkt. Voor op bijzondere dagen, na verlies, bij ziekte of gewoon op een onverwacht moment, om rechtstreeks te sturen naar iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Kies een van onze standaard troostpakketten of shop zelf verschillende troostcadeaus bij elkaar en maak het pakket af met een mooie troostkaart.

Direct versturen naar een dierbare? Tijdens het afrekenen geef je door naar welk adres het pakketje verstuurd mag worden. Laat hier een persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger – deze komt handgeschreven op een kaartje, zodat het pakketje nóg persoonlijker wordt.

Speciale bezorgdatum? We kunnen helaas niet altijd beloven dat het troostpakket op een speciale datum wordt bezorgd, omdat we hierbij afhankelijk zijn van PostNL. We raden dan ook aan om op tijd te bestellen, zodat je bestelling op tijd bij de ontvanger is. Is er een speciale datum waarop het troostpakket opengemaakt mag worden? Laat ons dit weten tijdens het afrekenen en wij plakken een mooie datumsticker op de verpakking.

Gratis kadoservice! Ons doel is een lach op iemands gezicht toveren zodra het troostpakket op de deurmat valt. Daarom worden alle troostpakketten altijd mooi en met veel zorg en liefde ingepakt.

Ga naar shop