Prentenboek – De bende van ellende

19.95

De bende van ellende is een ontroerend mooi prentenboek waarmee gevoelens over verdriet en verlies bespreekbaar gemaakt worden. Ieder kind verwerkt verdriet anders, maar samen zijn ze niet alleen.

Op een hoge berg in het wilde woud staat een huis. Een groot, wonderlijk, haast levend clubhuis. Het is het terrein van De bende van ellende. De enige magische vriendenclub, waar je NIET bij wilt horen.

En op een dag hoort Vos er plots bij. Bij deze club die alleen voor deze bijzondere dieren is, die iemand moeten missen. Net zoals Vos zijn vader zo ontzettend mist.

Want hoe verdrietig het ook is als iemand van wie je houdt dood is. En hoe verschillende iedereen er ook mee omgaat. De bende van ellende staat voor Vos klaar. En dat voelt een stuk minder alleen.

Specificaties:

Auteur: Catherina van Duijn
Illustraties: Pien de Laat
Opmaak en vormgeving: Liselotte Meijer
Uitgeverij: Leessst
Verschijningsvorm: hardcover
Eerste verschijningsdatum: september 2021
Taal: Nederlands
Afmetingen: 225 x 225 mm
Aantal pagina’s: 24
Druk: 1e druk
ISBN: 9789491863615

Hoe werkt het?
Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven deze boodschap met de hand op een standaard blanco Lichtpuntjes kaart. Heb je liever een andere troostkaart uit de webshop? Voeg deze dan toe in je winkelmand en wij zorgen ervoor dat de boodschap op het kaartje komt.

Lichtpuntjes vindt het belangrijk dat iemand een lach op zijn of haar gezicht krijgt wanneer het pakketje wordt geopend.
Daarom verpakken wij alle pakketjes altijd zorgvuldig en met veel liefde in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitverkocht

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt