Troostpakket – Om te koesteren

29.95

Creëer met dit troostpakket een mooi gedenkplekje in huis om een overleden dierbare te herinneren. Combineer met takjes droogbloemen of brand een kaarsje. In de kaartenhouder kun je een mooie troostkaart uit de webshop plaatsen.

Let op: de kaart op de foto zit niet standaard in het pakket! Dit is een voorbeeld.

Klik hier om een troostkaart toe te voegen aan het troostpakket. Voeg je geen kaart uit de webshop toe, dan gebruiken wij een blanco kaartje voor jouw persoonlijke boodschap.

Wat zit erin?

Kaartenhouder – Deze kaartenhouder is gemaakt van massief beuken en is duurzaam en handgemaakt in Nederland. Je kunt de houder op twee manieren gebruiken – aan een kant passen 3 droogbloemen en aan de andere kant een troostlichtje.

Droogbloemen – Een boeket bestaande uit prachtige droogbloemen met neutrale tinten.

Theelichtje – een duurzaam theelicht gemaakt van 100% raapzaad was. Het lichtje heeft een brandduur van ca. 6 uur en na gebruik kun je het bakje van biologische kunststof bij het gft-afval doen. Een milieuvriendelijk alternatief voor aluminium bakjes.

Hoe werkt het?
Kies een troostpakket naar keuze.
Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven deze boodschap met de hand op een Lichtpuntjes kaart.

Handig! Dit troostpakket past door de brievenbus.

Extra informatie:
Wij vinden het leuk om te variëren en daarom kan het zo zijn dat de bloemen in het pakket kunnen afwijken van de productfoto. We kiezen meestal wel voor naturel kleuren.

Let op dat bij het branden van het lichtje de kaart niet te dicht bij de vlam in de buurt komt.

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt