Wild Flower body bar

9.95

Voor iedereen die van bloemen houdt. Deze body bar ruikt heerlijk fris naar de lente, met geuren van geranium en grapefruit.

Geranium essentiële olie staat bekend om zijn rustgevende, kalmerende en ontspannende eigenschappen. De prachtige kleur komt van roze klei. Roze klei is geschikt voor elk huidtype, maar is juist ook heel geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het geeft een hele lichte vorm van exfoliatie (zeer lichte vorm van scrub), waardoor je huid heerlijk zacht wordt.

De zeep is speciaal voor Lichtpuntjes handgemaakt door Azur Natural Body care.
Zij maken alleen gebruik van 100% natuurlijke en veilige oliën, geuren en kleuren.

Ingrediënten: Verzeepte olijfolie, verzeepte kokosolie, verzeepte cacaoboter, verzeepte zoete amandelolie, water, glycerine, verzeepte shea butter, verzeepte castor olie, geranium etherische olie, grapefruit etherische olie, kaolin klei, illite klei, charcoal poeder, rozen blaadjes, maanzaadjes.

Versgewicht ca. 100 gram. Alles is met de hand gesneden, dus het gewicht kan enigszins variëren.

Bewaaradvies
Berg het ongebruikte product op in eigen verpakking op een droge en donkere plek. Vermijdt direct zonlicht, vochtige ruimtes en grote temperatuurschommelingen. Zo gaat het product zo lang mogelijk mee en behoudt die zijn hoge kwaliteit. Gezien wij enkel met etherische olie werken, zal de geur van de zeep in de loop der maanden enigzins kunnen afnemen. Houd hier rekening mee.

Gebruik
Zorg dat de zeep altijd goed kan drogen en nooit in water ligt. Gebruik hiervoor een geschikt zeepbakje. Of hang de zeep op in een zeepzakje. Bewaar de zeep niet in een ruimte die constant vochtig is. Hoe beter de zeep kan droger, hoe langer die mee gaat.

Op voorraad

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt