Troostpakket – to the moon and back

Vanaf 32.95

Dit pakketje biedt troost en is speciaal samengesteld om iemand een hart onder de riem te steken – bij ziekte, verlies, burn-out of als iemand ander slecht nieuws heeft ontvangen.

Wat zit erin?

Tegeltje ‘To the moon and back’– Een sieraad voor aan de muur. Dit prachtige unieke tegeltje met maan en hartje is handgemaakt door Tegeltje Tegeltje aan de wand. Het tegeltje bestaat uit klei, water en glazuur en is gedroogd in een olijfpit-oven. Een ambachtelijk en duurzaam proces waardoor oneffenheden en kleurverschillen ontstaan die de tegeltjes zoveel karakter geven. Het hartje is voorzichtig gegraveerd en vervolgens ingelegd met bladgoud. Door het handwerk is geen tegeltje hetzelfde. Een tijdloos geschenk en een herinnering om voor altijd te bewaren.

Extra specificaties:
Kleur wit
Subtiel goudkleurig ophanghaakje met bijgeleverd goudkleurig spijkertje
Afmeting: 10cm doorsnede

Hoe werkt het?
Kies een troostpakket naar keuze.
Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven deze boodschap met de hand op een standaard Lichtpuntjes kaart. Heb je liever een andere troostkaart uit de webshop? Voeg deze dan toe in je winkelmand en wij zorgen ervoor dat de boodschap op het kaartje komt.

Handig! Dit troostpakket past door de brievenbus.

Onderaan deze pagina kun je nog een extra lichtpuntje toevoegen.

Wissen
Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt