Moederdagpakket – koesterplekje

29.95

Bestel uiterlijk donderdag 9 mei om er vrijwel zeker van te zijn dat het pakket op tijd wordt bezorgd.
Op het pakket plakken wij een ‘open mij op’ datumsticker, zodat de ontvanger weet dat het pakket op 12 mei opengemaakt mag worden.

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Het kan een confronterende dag zijn wanneer je je moeder moet missen, voor moeders die een kind zijn verloren of voor wensmama’s.

Speciaal voor deze dag hebben we een aantal unieke Lichtpuntjes pakketten samengesteld die je rechtstreeks naar een dierbare kunt versturen.

Wat zit erin?

♡ A6 wenskaart – Op moederdag mis ik je nog een beetje meer
♡ Kaartenhouder – Deze kaartenhouder is gemaakt van massief beuken en is duurzaam en handgemaakt in Nederland. Je kunt de houder op twee manieren gebruiken – aan een kant passen 3 takjes droogbloemen en aan de andere kant een troostlichtje.
♡ Droogbloemen – Een boeket bestaande uit prachtige droogbloemen met neutrale tinten.
♡ Theelichtje – een duurzaam theelicht gemaakt van 100% raapzaad was. Het lichtje heeft een brandduur van ca. 6 uur en na gebruik kun je het bakje van biologische kunststof bij het gft-afval doen. Een milieuvriendelijk alternatief voor aluminium bakjes.

Hoe werkt het?
Vul op de afrekenpagina het adres van de ontvanger in. Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven deze boodschap met de hand op het kaartje.

Handig! Dit troostpakket past door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt