Troostpakket Lichtpuntjes – Medium

64.95

In tijden van verdriet en gemis is het soms moeilijk om de juiste woorden te vinden. Het Lichtpuntjes Troostpakket Medium biedt een warm en persoonlijk alternatief voor de traditionele bos bloemen of fruitmand. Dit zorgvuldig samengestelde pakket bevat een selectie van handgemaakte, troostrijke cadeaus die niet alleen het hart verwarmen maar ook een blijvende herinnering vormen.

Wat zit erin?

Geurkaars – in gedachten ben ik bij je
Een heerlijke geurkaars met een mooie boodschap. Deze kaarsen worden met veel liefde en handgemaakt in Utrecht door Brandt Kaarsen. De kaars is verkrijgbaar in de geuren Wild Tobacco en Cederhout Vanille. Maak je keuze onderaan de pagina.

♡ Kaartenhouder
Deze kaartenhouder is gemaakt van massief beuken en is duurzaam en handgemaakt in Nederland. Je kunt de houder op twee manieren gebruiken – aan een kant passen 3 droogbloemen en aan de andere kant een troostlichtje.

♡ Theelicht
Een duurzaam theelicht gemaakt van 100% raapzaad was. Het lichtje heeft een brandduur van ca. 6 uur en na gebruik kun je het bakje van biologische kunststof bij het gft-afval doen. Een milieuvriendelijk alternatief voor aluminium bakjes.

♡ Roterend waxinelicht ‘zwaluwen’
Een sfeervol waxinelichthouder waarbij de zwaluwen gaan draaien door de opstijgende warme lucht van het kaarsje.

♡ Wild Flower body bar
Deze body bar ruikt heerlijk fris naar de lente, met geuren van geranium en grapefruit.
Geranium essentiële olie staat bekend om zijn rustgevende, kalmerende en ontspannende eigenschappen. De prachtige kleur komt van roze klei. Roze klei is geschikt voor elk huidtype, maar is juist ook heel geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het geeft een hele lichte vorm van exfoliatie (zeer lichte vorm van scrub), waardoor je huid heerlijk zacht wordt.

100% natuurlijke en veilige oliën, geuren en kleuren en zijn dierproefvrij. De zeep wordt met veel liefde gemaakt in Nederland.

♡ Zeepzakje – Een stuk zeep in het zakje en je hebt een betere grip in de hand. De zeep droogt beter op door middel van een koordje om op te hangen. Masseert en exfolieert de huid in één keer.

♡ Ginkgo troostkaart
Lichtpuntjes troostkaart met goudfolie. Op deze kaart schrijven wij jouw persoonlijke boodschap.

Elk troostpakket wordt als cadeau en met veel liefde en aandacht ingepakt.

Wil je meer troostcadeaus toevoegen? Dat kan! Ga naar de troostcadeaus en voeg deze toe aan je winkelmandje. Deze zullen automatisch aan het pakket worden toegevoegd.

Welke geurkaars wil je toevoegen?

Bezorging

Ma t/m vrij vóór 13:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven)

Gratis verzending

Vanaf 75 euro (NL)

Jouw persoonlijke boodschap

Met de hand geschreven

Gratis inpakservice

Altijd met veel liefde ingepakt