Geef een Lichtpuntjes Troostbox en bied licht in donkere dagen

Troostbox: een eigentijds alternatief op de standaard troostkaart

Wanneer iemand in rouw is, is het soms moeilijk om de juiste woorden te vinden. Je wilt diegene een warm hart toedragen, zonder het zwaarder te maken. Een troostbox kan soms zoveel meer zeggen dan alleen een kaartje.

Het is gebruikelijk om bloemen te sturen. Dit is minder praktisch voor de nabestaande omdat bloemen verwelken en te veel bloemen in huis ook een constante herinnering kan zijn aan het verlies. Een troostbox geeft een blijk van medeleven, zonder dat je hetzelfde gebaar als velen anderen stuurt. Het is een unieke en liefdevolle manier om te laten weten dat je aan diegene denkt.  Daarnaast zijn onze meeste troostboxen een blijvende en waardevolle herinnering waarmee je een mooie gedenkplek kunt creëren.

Troostpakket om te koesterenTroostpakket om te herinneren

Een troostbox biedt troost bij verlies, ziekte, een burn-out of ander slecht nieuws

Troostboxen komen in vele vormen en maten. Van fijne verzorgingsproducten om te ontspannen tot een mooie kaars om een dierbare mee te herinneren. Onze troostboxen zijn speciaal samengesteld om iemand een hart onder de riem te steken. Of dat nu komt door verlies van een dierbare of ander slecht nieuws.

 

Direct versturen met een persoonlijke boodschap?

Om het pakket nóg persoonlijker te maken bieden wij een gratis inpakservice aan + schrijven wij je persoonlijke boodschap met de hand op het kaartje. Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven het op de kaart die bij de troostbox hoort. Heb je liever een andere troostkaart bij je gekozen troostbox? Voeg deze dan toe in je winkelmand en wij zorgen dat het andere kaartje met de boodschap verzonden wordt.

Over Lichtpuntjes

Het was 2013 en ik was net afgestudeerd. Iedereen om mij heen was bezig met solliciteren of het plannen van een droomreis. Ik niet. Ik moest de uitvaart van mijn beide ouders plannen. Mijn leven bestond uit rouwen en overleven. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

Wat mij opviel is dat er voor iedere gelegenheid in het leven veel mooie cadeaus te vinden zijn. Van een geboorte, bruiloft tot verjaardag. Maar voor de minder leuke en makkelijke gebeurtenissen in het leven waren er weinig geschikte, maar wel unieke producten te vinden. De cadeaus die ik toegestuurd kreeg waren veelal grauw. Grijs, zwart en wit. Het mag wel wat lichter en eigentijdser.

In deze donkere periode is Lichtpuntjes ontstaan. Ik wil verandering brengen en laten zien dat er wel degelijk mooie alternatieven zijn voor troostcadeaus en troostkaarten. Want het geven van een klein maar passend gebaar kan een perfecte manier zijn om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. Ook als je even niet weet wat je moet zeggen.

Lichtpuntjes troostpakket deluxe

Troostpakket in gedachten ben ik bij je