Geef een Lichtpuntjes Troostbox en bied licht in donkere dagen

Wanneer iemand het moeilijk heeft, is het soms lastig om de juiste woorden te vinden. Je wilt graag laten zien dat je meeleeft, zonder het nog zwaarder te maken. Een troostbox kan dan soms meer zeggen dan een standaard bosje bloemen of een kaartje.

Bij Lichtpuntjes vind je verschillende troostboxen die elk op een unieke en liefdevolle manier laten zien dat je aan iemand denkt, en biedt daarnaast een blijvende herinnering.

Troostbox: een eigentijds alternatief op de standaard troostkaart

Troostboxen komen in allerlei vormen en maten. Van verzorgingsproducten om te ontspannen tot een mooie kaars om een dierbare te herinneren. Ze zijn speciaal samengesteld om iemand een hart onder de riem te steken, of het nu gaat om het verlies van een dierbare of ander slecht nieuws.

Direct versturen met een persoonlijke boodschap?

Om het pakket nóg persoonlijker te maken bieden wij een gratis inpakservice aan + schrijven wij je persoonlijke boodschap met de hand op het kaartje. Tijdens het afrekenen laat je jouw persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Wij schrijven het op de kaart die bij de troostbox hoort. Heb je liever een andere troostkaart bij je gekozen troostbox? Voeg deze dan toe in je winkelmand en wij zorgen dat het andere kaartje met de boodschap verzonden wordt.

Waarom Lichtpuntjes? 'Een klein gebaar kan een grote impact maken'

Bij Lichtpuntjes geloven we in de kracht van een klein gebaar. In tijden van verdriet en verlies kan zelfs het kleinste teken van medeleven een wereld van verschil maken. Daarom hebben we onze troostboxen ontworpen als een warme omhelzing op afstand. Het is onze missie om een lichtpuntje te zijn in de donkerste dagen, door middel van zorgvuldig uitgekozen geschenken die troost en hoop bieden. Elk item in onze troostboxen is gekozen met het hart, om een glimlach te brengen, een herinnering te koesteren of simpelweg te zeggen: “Ik denk aan je”. In een wereld waar woorden soms tekortschieten, laten onze troostboxen zien dat liefde en medeleven altijd aanwezig zijn.

Meer lezen?

Het verhaal van Lisa – eigenaresse Lichtpuntjes

Het was de zomer van 2014: Ik zat in de bloei van mijn leven, was net afgestudeerd en de wereld lag aan mijn voeten. Terwijl het voelde alsof voor iedereen om mij heen het leven verder ging was ik bezig met rouwen. Niet solliciteren naar een droombaan of een wereldreis maken maar eindeloos formulieren invullen, een uitvaart regelen en ontelbaar veel zorgen. Het was een periode van overleven met heel veel vallen en langzaam opstaan. Een tijd die ik niet was doorgekomen zonder lichtpuntjes.

Lees hier het hele verhaal van Lisa